Asociatia Mioritics

Se cauta reenactori

Asociația Mioritics în parteneriat cu Primăria Râșnov și Trondheim Vikinglag anunță începerea procesului de selectie pentru constituirea unui grup de reconstituire istorică la Râșnov.

Dacă ești pasionat de istoria Țării Bârsei, dornic de a promova valorile culturale ale propriei comunității și de a te implica în proiecte educative originale, te așteptăm să faci parte dintre beneficiarii proiectului. Trebuie doar să trimiți o scrisoare de intenție, în care să ne spui ce te motivează, care sunt hobby-urile tale și ce abilități practice ai, împreună cu propriul contact, pe adresa mihai@mioritics.ro  până pe data de 20 martie 2015.

reconstituire-istorica-1

Inițiativa este parte a proiectului Reconstituirea Istorică – instrument de valorificare culturală şi dezvoltare durabilă a comunităţii locale, LP23/4.12.2014, finanțat prin programul PA17/RO13-Promovarea Diversității în Cultură și Artă de către Mecanismul Financiar SEE 2009-2014.

Principiul nediscriminării reprezintă un pilon important pentru acest proiect. Ca urmare, încurajăm persoanele indiferent de rasă, religie, apartenenţă etnică, sex, vârstă, orientare sexuală, dizabilităţi sau statut social să ia parte la aceasta procedură. Participarea la activitățile grupului se va face pe baza de voluntariat, în perioada 25 martie – 30 noiembrie 2015.

bara parteneribara finantatori

Comments are closed.

Folosim cookies, vezi Politică de confidențialitate | Contact | Achiziții