Asociatia Mioritics

Primii 20 de ani. Mioritics 2004 – 2024.

Declarație de intenție

Anul acesta, constatăm, nu lipsiți de un strop de mândră melancolie, trecerea primilor 20 de ani de la zămislirea Asociației Mioritics. Situație pe care ne-am decis s-o marcăm, printre altele, cu un serial recapitulativ, punctat cu momente relevante ale istoricului nostru.

Despre cum am ajuns, de la 2 într-o barcă, din Harghita și Sfântu Gheorghe1 (celălalt) și așa mai departe, până la a fi parteneri ai UNESCO, la a presta primul stand al României la Luvru, la a deveni reprezentanți ai European Institute of Cultural Routes, la a realiza primul ghid virtual pe telefonul mobil, ba și la a primi niscaiva premii și băgări în seamă (ex: Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler). Basca editură, gospodari printre coline, un centru educațional inovativ, un festival cu deja 15 ediții la activ și alte asemenea despre care vom vorbi.

Au trecut 20 de ani excelenți și vrem să vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi, implicați direct, parteneri sau doar urmăritori de la mai mică sau mai mare distanță.

Deci, nu schimbați canalul, urmează un serial producție Mioritics despre oameni și fapte de la-nceput până în prezent. Pe website, Facebook și Instagram.

Primul episod: Expediția Olt Dunăre Marea Neagră. Începuturile dordeducă.

 

________
1 am trecut de 2 ori prin Sfântul Gheorghe, fără să ne repetăm.

Comments are closed.

Folosim cookies, vezi Politică de confidențialitate | Contact | Achiziții