Asociatia Mioritics

Seria Comics Didactic – volumul 1 şi 2

Volumele Comics Didactic transformă lectura ȋn plăcere. Prin intermediul benzilor desenate, operele literare pot fi citite și ȋnţelese mai ușor de elevi. Personajele din operele literare pot deveni acum, la fel de ȋndrăgite și populare precum eroii de bandă desenată. Textele publicate ȋn benzile desenate respectă textele operelor literare abordate. Subiectele alese respectă programa școlară.

Versiunea operei literare ȋntr-un rezumat ȋn bandă desenată poate fi integrată la orele de literatură, pentru a stimula interesul elevilor pentru lectură. Comics Didactic propune ideea studierii acestor volume de bandă desenată, paralel cu versiunea clasică.

Volumele Comics Didactic pot fi intergrate și ca manuale auxiliare pentru pregătirea elevilor ȋn vederea susţinerii testelor de evaluare naţională sau bacalaureat la limba și literatura română.

Concept Comics Didactic: Mihai I. Grăjdeanu (toate drepturile rezervate).

Comezi online la: www.libris.ro și www.libmag.ro

 

Volumul 1 – O scrisoare pierdută; Bubico; Câinele și căţelul
Benzi desenate de Mihai I. Grăjdeanu si Alexandra Măndoiu.

 

Volumul 2 – Enigma Otiliei; Hagi Tudose.
Benzi desenate de Mihai I. Grăjdeanu si Alexandra Măndoiu.

 

Cartea mea de benzi desenate, autor Mihai I. Grăjdeanu

Caiet de lucru pentru iubitorii de benzi desenate, ȋncepători sau cu experienţă: 8 pagini de instrucţiuni și sfaturi utile + 64 de pagini pentru propriile povești

Comments are closed.

Folosim cookies, vezi Politică de confidențialitate | Contact | Achiziții