Asociatia Mioritics

Trasee de drumetie si biciclete

Peste 250 km de trasee au fost marcate pana la sfarsitul anului 2014 in zona Colinele Transilvaniei intre Medias – Sighisoara – Rupea. Traseele vor face legatura intre sate atat peste dealuri si vai dar va exista si un traseu principal care va urma culmea de ape dintre Tarnava Mare si Hartibaci.

marcaje

Acest proiect este parte a unei initiative mai largi, “Pentru Natură şi Comunităţi Locale – Bazele unui management integrat Natura 2000 în zona Hârtibaciu – Târnava Mare – Olt”,  proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POS MEDIU şi implementat de Asociaţia WWF DCP România in parteneriat cu Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Sibiu Regiunea 7 Centru, Fundaţia ADEPT, Fundaţia Mihai Eminescu Trust si Asociaţia Ecotur Sibiu.

Lucrarile in teren au fost realizate de Asociatia Mioritics urmand ca in 2015 sa fie continuata aceasta initiativa pana la Sibiu pe Valea Hartibaciului. In primavara anului 2015 va aparea si o noua editie a hartii “Discover Eco-Romania – Tarnava Mare si Hartibaciu” realizata de Zenith Maps, harta ce va include toate aceste trasee.

Detalii proiect: Mihai Dragomir 0727 642 858

Informatii locale si inchirieri biciclete: Centrul de Informare Sighisoara, 0788 11 55 11

Folosim cookies, vezi Politică de confidențialitate | Contact | Achiziții